15.10.2013 16:49

Διευρυμένο Περιφερειακό Συμβούλιο για την Ευρώπη

18 ΚΑΙ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΕ ΧΙΟ ΚΑΙ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

"Αναπτυξιακές Πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης -  Περιφερειακή Ανάπτυξη και Απασχόληση. Οι δυνατότητες για το Βόρειο Αιγαίο", είναι το θέμα του Διευρυμένου Περιφερειακού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί σε Μυτιλήνη και Χίο στις  18 και 19 Οκτωβρίου αντίστοιχα.

Το συνέδριο απευθύνεται στους πολίτες, τις Αρχές και τους φορείς της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου καθώς και στους δημοσιογράφους και θα συμμετάσχουν ως ομιλητές ο Θεόδωρος Σκυλακάκης, μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και εκπρόσωποι από το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και από τη Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα παρουσιαστεί από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου η πρόοδος υλοποίησης του ΕΣΠΑ στη Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, καθώς και η Νέα Προγραμματική Περίοδος 2014-2020.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στη Μυτιλήνη την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου και ώρα 15:30-21:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λέσβου και το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 17:00-20:00 στο Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» στη Χίο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

             I.      Ενημερωτικό σεμινάριο για τους δημοσιογράφους των τοπικών και περιφερειακών ΜΜΕ με θέμα: "Γράφοντας για την Ευρώπη: Θέματα και Εργαλεία", όπου θα συζητηθούν οι Ευρωπαϊκές Εκλογές 2014 και η πολιτική επικοινωνίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

           II.      Εκδήλωση με τίτλο: "Αναπτυξιακές Πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης - Περιφερειακή Ανάπτυξη και Απασχόληση. Οι δυνατότητες για το Βόρειο Αιγαίο". 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ