24.7.2015 18:27

Διεθνής αναγνώριση για το ξενοδοχείο «The Met» του Ομίλου Χανδρής

Ακόμα ένα Διεθνές βραβείο κατέκτησε το ξενοδοχείο ΤΗΕ ΜΕΤ, του Ομίλου Χανδρή. Η Expedia η μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα παγκοσμίως, απένειμε στο ξενοδοχείο THE MET το βραβείο Expedia Insiders’ Select 2015.

Το Expedia Insiders’ Select είναι ένα ετήσιο βραβείο, το οποίο παρέχει αναγνώριση στα καλύτερα ξενοδοχεία της παγκόσμιας αγοράς της Expedia, όπως τα επέλεξαν οι πελάτες της με βάση τις εμπειρίες τους.

Σύμφωνα με περισσότερα από δύο εκατομμύρια σχόλια πελατών που υποβάλλονται ετησίως, το ξενοδοχείο ΤΗΕ ΜΕΤ ήταν ένα από τα δύο ξενοδοχεία στην Ελλάδα που κατέκτησαν το σχετικό βραβείο. Οι πελάτες της Expedia έχουν αναγνωρίσει στο ΤΗΕ ΜΕΤ την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών, την καταπληκτική εμπειρία του πελάτη και την άριστη σχέση ποιότητας/τιμής. Η κατάκτηση μιας θέσης στη λίστα Insiders’ Select αποτελεί απόδειξη της σταθερής αφοσίωσης του ξενοδοχείου στην τελειότητα.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ