20.6.2013 12:30

Διεθνές ογκολογικό σεμινάριο στη Χίο

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ

Σε κόμβο συνάντησης επιστημόνων από την Ελλάδα και την Τουρκία μετατρέπεται η Χίος αφού μετά το δερματολογικό συνέδριο σειρά έχει το διήμερο Ογκολογικό σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στις 6-7 Σεπτεμβρίου σε συνδιοργάνωση της Ελληνικής Εταιρείας Εκπαίδευσης στην Ογκολογία και στην Απεικόνιση «Ιπποκράτης» και της Χειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «9 Eyul» της Σμύρνης.

«Σκοπός είναι η ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα σε ιατρούς των δύο γείτονων χωρών στον τομέα της χειρουργικής ογκολογίας που θα επιφέρει σημαντικά αποτελέσματα πάνω σε νέες εφαρμόσιμες τεχνικές.

Στο διήμερο θερινό σεμινάριο θα συμμετάσχουν με ομιλίες και παρουσιάσεις Έλληνες και Τούρκοι επιστήμονες, ενώ αναμένεται να το παρακολουθήσουν ιατροί και από διάφορα άλλα ευρωπαϊκά κράτη, δεδομένου ότι είναι υψηλού επιστημονικού επιπέδου με προσκεκλημένους επίσημους ομιλητές, διακεκριμένους Καθηγητές Ιατρικής από την Ελλάδα και το εξωτερικό», ανέφερε η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Ευγενία Χαλκιά.

Στο σεμινάριο θα δώσουν το παρόν ο Γεώργιος Κρεατσάς, Καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Θεόδωρος Λιακάκος, Καθηγητής Χειρουργικής και Αντιπρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Marcello Deraco, Καθηγητής Χειρουργικής Ογκολογίας του Εθνικού Ογκολογικού Ινστιτούτου του Μιλάνου και ο κ. Jesus Esquivel, Καθηγητής Χειρουργικής Ογκολογίας του Νοσοκομείου «Αγία Άννα» της Βαλτιμόρης.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ