20.4.2016 18:28

Διεθνές επιστημονικό βραβείο για τον Γ. Μπενέτο

Το πρώτο βραβείο στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για τα εγκεφαλικά επεισόδια, που ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Βενετία, απέσπασε ο Χιώτης νεαρός καρδιολόγος Γ. Μπενέτος."Ήταν η παρουσίαση  της  εργασίας για το διδακτορικό μου, που πραγματοποιήθηκε σε ευρωπαϊκό συνέδριο για τα  εγκεφαλικά επεισόδια" εξήγησε ο ίδιος στον "π" αναφορικά με τη συμμετοχή και τη βράβευση του και συμπλήρωσε ότι:"βραβεύτηκα λόγω της ποιότητας της εργασίαςμου".

Η βράβευση ενός ακόμη Έλληνα επιστήμονα στο εξωτερικό και η αναγνώριση κυρίως της έρευνας του Γ. Μπενέτου έρχεται να καταδείξει πως υπάρχει μια ανερχόμενη γενιά νέων επιστημόνων που δυστυχώς στην Ελλάδα της κρίσης δεν θα έχει περιθώρια να διαπρέψει. "Είμαι πολύ χαρούμενος για τη διάκριση μου, για τη βράβευση της έρευνας που προήλθε σε συνεργασία με νευρολογική κλινική του «Αιγινίτειου» Νοσοκομείου, ήταν απρόσμενο όλο αυτό. Εκείνο που θέλω είναι να συνεχίσω την έρευνα αλλά αυτό δυστυχώς, δεν υπάρχουν περιθώρια να γίνει εντός συνόρων".

Ο Γ.  Μπενέτος  είναι ειδικευόμενος Καρδιολόγος στο «Λαϊκό» Νοσοκομείο  με πολύ λαμπρή καριέρα μπροστά του.  Μια καριέρα που σίγουρα θα κάνει και όλους τους Χιώτες υπερήφανους.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ