22.2.2013 10:35

Διέρρηξαν τον ξενώνα των καρκινοπαθών Χίου…

ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΘΟΡΕΣ

Αναστατωμένος είναι ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Χίου, από το πρωτοφανές περιστατικό της διάρρηξης και πρόκλησης σημαντικών φθορών στον ξενώνα φιλοξενίας Χιωτών καρκινοπαθών που διατηρεί στον Πειραιά.

Η παραβίαση διαπιστώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, από φιλοξενούμενους που επέστρεφαν από τις ιατρικές τους διαδικασίες. Ο δράστης ή οι δράστες για να εισέλθουν στα δωμάτια έσπασαν πόρτα και κουφώματα και στην προσπάθεια τους να βρούν χρήματα, κάτι που δεν κατάφεραν,  μετέτρεψαν το χώρο σε βομβαρδισμένο τοπίο.

Εσωτερική υπόθεση;

Οι υποψίες της αστυνομίας, στρέφονται σε δράση ατόμου που γνωρίζει  το χώρο και έχει δυνατότητα πρόσβασης, αφού δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης στην κεντρική είσοδο. Κατά τη διάρκεια της αυτοψίας βρέθηκαν εργαλεία που εκτιμάται ότι χρησιμοποιήθηκαν για την διάρρηξη, ενώ σύντομα θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων του γενετικού υλικού και των αποτυπωμάτων που έχουν ληφθεί.

Υποψίες

Οι υποψίες στρέφονται σε άτομο που υπόπεσε σε αντιφάσεις μιλώντας για την παραμονή ή την απουσία του από το χώρο, τα στοιχεία αξιολογούνται από τους αρμόδιους και η διοίκηση δηλώνει αποφασισμένη να επισκευάσει σύντομα τις φθορές και να προστατέψει με κάθε κόστος τη λειτουργία του ξενώνα και το κύρος της δύσκολης  προσπάθειας που καταβάλλει για την εξυπηρέτηση των αναγκών των καρκινοπαθών.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ