25.5.2016 16:40

Διεπιστημονικό συνέδριο στο Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, για 20η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει Εσωτερικό Διεπιστημονικό Συνέδριο. Φέτος το 20ο Εσωτερικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί  στη Χίο 28 και 29 Μαΐου 2016. Στις εργασίες του θα συμμετέχει το σύνολο εργαζομένων και συνεργατών της Εταιρείας, από τη Χίο και το Περιστέρι (περί τα 80 άτομα).

Το ΚΠΕ εστιάζοντας στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών ψυχικής υγείας προς τους εξυπηρετούμενούς του με βάση τη συνεχή εκπαίδευση - εξέλιξη του εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού που το στελεχώνει, πραγματοποιεί σε ετήσια βάση από την έναρξη λειτουργίας ( 1996), το εσωτερικό «Διεπιστημονικό Συνέδριο του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου». Το συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη και την ευγενική χορηγία των εταιρειών: Hellenic Seaways, Mastiha Shop, GWCΕλληνικά Κελάρια Οίνων, Ξενοδοχεία Ομίλου Φεγγουδάκη, Κάμπος Χίου.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ