26.9.2014 19:18

"Διεκπεραιωτικός χωρίς όραμα ο προϋπολογισμός"

ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "Βόρειο Αιγαίο-Γόνιμη Γραμμή"

Και ο συνδυασμός  "Βόρειο Αιγαίο-Γόνιμη Γραμμή"  θα καταψηφίσει τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας τον οποίο χαρακτηρίζει άνευρο, χωρίς προοπτική και χωρίς άξονα την πρόοδο και τη ευημερία των πολιτών του Β. Αιγαίου.
"Είναι σαφές πως πρόκειται για ένα προσχέδιο προϋπολογισμού βαθιάς λιτότητας, πολύ μακριά από τις ανάγκες της κοινωνίας του Βορείου Αιγαίου και πολύ μακριά από τις προσδοκίες της. Ένας προϋπολογισμός άνευρος, χωρίς πολιτικό σχεδιασμό και προγραμματισμό. Είναι ένα προσχέδιο διεκπεραιωτικού χαρακτήρα που υπηρετεί τις μνημονιακές δεσμεύσεις της κυβέρνησης. Και με την ευκαιρία θα ήθελα να σας ρωτήσω: Λάβαμε και απαντήσαμε στο περιβόητο ερωτηματολόγιο Φούχτελ; Ως παράταξη θέλουμε να ενημερωθούμε και θα το ζητήσουμε και στην επόμενη συνεδρίαση του Π.Σ.

Επειδή εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι η Αυτοδιοίκηση δεν είναι εκτελεστικό όργανο, αλλά μπορεί να παίξει το ρόλο που της ανήκει με βάση την εξουσία που πηγάζει από το λαό, με το λαό, για το λαό, θα καταψηφίσουμε το προσχέδιο του προϋπολογισμού.
Κατά τη συζήτησή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα αγωνιστούμε για την τροποποίησή του, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του Βορείου Αιγαίου και των πολιτών»" ανάφερε κατά την τοποθέτηση της στην οικονομική επιτροπή το μέλος του συνδυασμού, Μαρία Νικολάρα.
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ