16.11.2015 15:52

Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΚΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή όλων στις εκδηλώσεις για την επέτειο της εξέγερσης του πολυτεχνείου απευθύνουν το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ.

Στην ανακοίνωση πρόσκληση στη συγκέντρωση στις 18.00 αύριο στην είσοδο του πανεπιστημίου στην οδό Μιχάλων αναφέρεται μεταξύ άλλων:

"Καλούμε σε συνέχεια της αγωνιστικής δράσης και κλιμάκωση της απάντησής μας! Να δοθεί η μάχη της ενημέρωσης για το αντιασφαλιστικό έκτρωμα που είναι στα σκαριά, να πολλαπλασιαστούν οι συζητήσεις και να δυναμώσουν οι συλλογικές διαδικασίες. Να προετοιμάσουμε γερά το επόμενο βήμα αγωνιστικής κλιμάκωσης, να απαντήσουμε με νέα γενική απεργία ενάντια στην επίθεση στην Κοινωνική Ασφάλιση, στα δικαιώματά μας, στη ζωή μας, στα ασφαλιστικά δικαιώματα, στην κατάργηση και στο τσάκισμα των επικουρικών συντάξεων και των εφάπαξ, στις νέες μειώσεις των κύριων συντάξεων. Να κόψουμε το χέρι σε όποιον προσπαθήσει να βάλει χέρι στη λειτουργία των σωματείων, στη συνδικαλιστική δράση.

Σε κάθε μικρό και μεγάλο αγώνα που συγκρούεται το δίκιο των εργατών με την καπιταλιστική βαρβαρότητα, οι ταξικές δυνάμεις θα είναι μπροστά. Έτσι τιμάμε εμείς τους νεκρούς μας, συνεχίζουμε τους αγώνες τους. Αυτή είναι η καλύτερη τιμή στον ηρωικό αγώνα των εξεγερμένων του Πολυτεχνείου".

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ