9.12.2019 5:05

"Διδώ": Η νέα κακοκαιρία που θα πλήξει τη Χίο από το πρωί της Τετάρτης

«Διδώ» ονομάζεται το νέο κύμα κακοκαιρίας που θα πλήξει τα επόμενα 24ωρα τη χώρα. Θα αρχίσει να επηρεάζει την Ελλάδα από τις βραδινές ώρες της Δευτέρας και από τα νότια.

Τα φαινόμενα που θα συνοδεύουν τη «Διδώ» κατά το διήμερο Τρίτη - Τετάρτη θα είναι οι κατά τόπους ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες, οι πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά και οι τοπικά θυελλώδεις άνεμοι.

Όσο αφορά το επικείμενο κύμα κακοκαιρίας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Γιώργος Χάμπας, αυτό φαίνεται να επηρεάζει την Χίο, από τα ξημερώματα της Τετάρτης, με βροχές και πιθανές καταιγίδες. H θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 12 βαθμούς κελσίου ενώ οι άνεμοι μεταβλητοί στα 5-6 μποφόρ με τις ριπές να φτάνουν και τα 8 μποφόρ. Την Πέμπτη στο πρώτο μισό της ημέρας, δεν αποκλείεται υπολείμματα της κακοκαιρίας να δώσουν κάποια φαινόμενα. Σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι και μετά. Οι άνεμοι μεταβλητοί στα 2-3 μποφόρ με τις ριπές στα 4-5 μποφόρ.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ