12.11.2012 10:52

Διάρρηξη με θύμα ζευγάρι ηλικιωμένων στο Βροντάδο

Την οικεία δύο ηλικιωμένων 87 και 85 ετών αντίστοιχα στην περιοχή της Ερυθιανής, έβαλαν στο στόχαστρο ανήμερα της 11ης Νοεμβρίου, άγνωστοι δράστες.
Σύμφωνα με τις πρώτες αστυνομικές πληροφορίες, λίγο μετά τις 22:30 χθες το βράδυ, ο 87χρονος άνδρας άκουσε θόρυβο στην πόρτα και πηγαίνοντας να δει ποιος ήταν ήρθε αντιμέτωπος με δύο σωματώδεις τύπους που φορούσαν κουκούλα.
 
Οι δράστες κατά δήλωση του ηλικιωμένου αρκέστηκαν στο να ζητήσουν χρήματα και χρυσαφικά χωρίς να απειλήσουν ή να προβούν σε βιαιοπραγίες, γεγονός που επιβεβαίωσε στον "π" και η Ασφάλεια Χίου. Αμέσως ο 87χρονος τους έδωσε μερικά χρήματα ενώ στη συνέχεια τους παρέδωσε τα λιγοστά χρυσαφικά που είχε φυλαγμένα σε συρτάρι μέσα στην κρεβατοκάμερα.
Η νυχτερινή «επίσκεψη» των διαρρηκτών κράτησε μόλις 5 λεπτά ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι προς άγνωστη κατεύθυνση.
 
Το ζεύγος μετά το περιστατικό κάλεσε σε βοήθεια τους περίοικους ενώ ειδοποίησαν και την Άμεση Δράση που φθάνοντας στο σημείο ξεκίνησε τις έρευνες.
Το συμβάν έγινε γνωστό στην Α.Δ. Χίου χθες αργά το βράδυ, όπου υποβλήθηκε μήνυση κατά αγνώστων ενώ πάρθηκαν και δαχτυλικά που όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν οδηγήσει στην ταυτότητα των δραστών.
 
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Ασφάλεια Χίου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ