7.1.2013 14:46

Διάρρηξη ή μακρύ χέρι;

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΧΙΟΥ 880 ΕΥΡΩ

Φτερά έκαναν το πρωί της Κυριακής 880 ευρώ από το ταμείο της ΔΕΥΑ Χίου, προκαλώντας ποικίλα ερωτηματικά στους κόλπους των εργαζομένων για τον τρόπο που ο δράστης κατάφερε να τα πάρει.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια Χίου που διερευνά την υπόθεση το περίεργο στην υπόθεση είναι ότι παρά τους ενδελεχείς ελέγχους δεν βρέθηκαν αποτυπώματα και ίχνη παραβίασης που να δικαιολογούν την έννοια της «διάρρηξης».

Έτσι μέχρι και αυτή την ώρα ο δράστης παραμένει ασύλληπτος, με τον υπάλληλο που έκανε την καταγγελία στην Ασφάλεια να τονίζει στους Αστυνομικούς ότι η μοναδική πρόσβαση στο σημείο ήταν από ένα μικρό παράθυρο του κτιρίου.

Μεγάλο ερωτηματικό πάντως παραμένει για ποιο λόγο οι υπάλληλοι γνωρίζοντας ότι τα Σαββατοκύριακα είναι επικίνδυνα δεν μετέφεραν τα χρήματα στην τράπεζα, αφήνοντάς τα μέσα στο γραφείο.

 

Καντηλο…κλέφτες

 

Ένα ακόμη περίεργο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κοιμητήριο του Αγίου Γεωργίου Βροντάδου, αφού συγγενείς των αποθανόντων διαπίστωσαν ότι έλειπαν αρκετά καντήλια από τους τάφους.

Η Ασφάλεια Χίου διερευνώντας το θέμα κατέληξε ότι μάλλον πρόκειται περί «παιδικής φάρσας» μη βρίσκοντας ισχυρά κίνητρα πίσω από αυτή την πράξη.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ