21.12.2012 9:10

Διαρρήκτες... ψιλικών (VIDEO)

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΑ

Την εκτεταμένη διάσταση που έχει πάρει το θέμα των διαρρήξεων στη Χίο επιβεβαίωσε χθες το πρωί ακόμη ένα συμβάν, αυτή τη φορά με θύμα έναν βιοπαλαιστή ιδιοκτήτη περιπτέρου στην περιοχή της Σαρακίνας.

Άγνωστοι με τη χρήση κόπτη παραβίασαν τα ξημερώματα της Πέμπτης την είσοδο του περιπτέρου του Δ. Παλαύρα και αφού κατάφεραν να μπουν μέσα, άρπαξαν κέρματα αξίας 200 ευρώ, καπνούς και τσιγάρα αξίας άνω των 1.000 ευρώ, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση.

Όπως εξήγησε μιλώντας στον «π» ο κ. Παλαύρας είναι η δεύτερη φορά που μέσα σε δύο χρόνια βλέπει την περιουσία του να μπαίνει στο στόχαστρο αγνώστων αφού στο πρόσφατο παρελθόν άγνωστοι είχαν μπει από την οροφή του περιπτέρου και είχαν φύγει με αρκετά μεγάλη χρηματική λεία.

«Μόλις ήρθα εδώ το πρωί, είδα τα λουκέτα και έξω από το περίπτερο και μέσα να είναι σπασμένα. Μπήκα μέσα και είδα ότι είχαν πάρει πατατάκια, καπνούς και χαρτάκια συγκεκριμένης μάρκας και πολλά πακέτα τσιγάρα τα οποία ακόμη καταγράφω για να τα δώσω στην Ασφάλεια», είπε ο ίδιος και προσέθεσε:

«Οι γείτονες μου είπα ότι τα σκυλιά που έχω στο περίπτερο μέσα και έξω γάβγιζαν όλη τη νύχτα. Όμως κανένας δεν έδωσε σημασία γιατί γενικά γαβγίζουν και σε μηχανάκια και σε περαστικούς. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Η κατάσταση έχει ξεφύγει και οι καιροί είναι ιδιαίτερα δύσκολοι».

Η Ασφάλεια Χίου πάντως, θεωρεί το συμβάν ιδιαίτερα δύσκολο ως προς την εξιχνίαση τονίζοντας τα ίχνη που βρέθηκαν δεν δίνουν καμία κατεύθυνση ως προς την ταυτότητα των δραστών. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ