17.7.2019 11:42

Διαψεύδει τις δήθεν συλλήψεις Ιατρών στη Χίο ο Ιατρικός Σύλλογος

Στην κατηγορηματική διάψευση της είδησης αθηναϊκών site που αναμετέδωσαν και τοπικά blog, περί σύλληψης 2 Ιατρών από την Αστυνομία, προχώρησε ο Ιατρικός Σύλλογος Χίου, που σε ανακοίνωσή του σημειώνει τα εξής:

«Ο Ιατρικός Σύλλογος Χίου δηλώνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως η είδηση περί συλλήψεως δύο ιατρών στη Χίο με την κατηγορία ότι παρείχαν επί πληρωμή πλαστά πιστοποιητικά σε μετανάστες προκειμένου να διευκολυνθούν στη διαδικασία λήψης ασύλου είναι παντελώς ανακριβής.

Η δημοσίευση της είδησης πλήττει το κύρος, την αξιοπρέπεια και την εντιμότητα του ιατρικού κόσμου της Χίου και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας, καλούμε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που αναπαρήγαγαν την ανακριβή είδηση να προχωρήσουν στην άμεση αποκατάσταση της αλήθειας».

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ