Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ξεκίνησε τη διανομή τροφίμων σε 300 δικαιούχους στη Χίο, ενόψει της εορταστικής περιόδου, με στόχο τη στήριξη των κοινωνικά ευάλωτων ομάδων.
Η διανομή πραγματοποιείται καθημερινά από τις 09:00 έως τις 13:00 μέχρι την Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2025, στο εκθεσιακό κέντρο Καλουτάς.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Παντελής Βρουλής, δήλωσε ότι η δράση αυτή είναι μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας της Περιφέρειας να σταθεί δίπλα στους πολίτες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. "Η αλληλεγγύη και η στήριξη των συμπολιτών μας είναι βασικές προτεραιότητες για εμάς", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Χίου στα τηλέφωνα 22713 50503 και 22713 50567.
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο.