9.1.2015 10:07

Διαμαρτύρονται για τις απολύσεις

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑ

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρία σήμερα στις 18.00 έξω από το κατάστημα ΧΑΡΑ στην οδό Πολυτεχνείου καλεί το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων που διαμαρτύρεται για τις απολύσεις στο συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ.

" Η εργοδοσία των s/m  ΧΑΡΑ  εδώ και μήνες υλοποιεί συγκεκριμένο σχέδιο τρομοκράτησης εργαζομένων . Τιμωρεί απολύοντας  εργαζόμενους τον έναν μετά τον άλλον, αυτούς και αυτές που ένα  χρόνο πριν δεν δέχτηκαν να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις εργασίας  με πιο προσφατη απόλυση αυτήν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Το Σωματείο Εμπορουπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων για ακόμη φορά καταδικάζει τις συνεχιζόμενες ,τρομοκρατικές και εκδικητικές απολύσεις των  συναδέλφων. Θεωρεί ότι τέτοιες ενέργειες δείχνουν  ότι μόνο η συσπείρωση στα σωματεία, μόνο ο ταξικός αγώνας των εργαζομένων  μπορεί να ανατρέψει τις  πολιτικές  που φέρνουν  απολύσεις και αφαίρεση κεκτημένων εργασιακών δικαιωμάτων", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του σωματείου.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ