29.8.2013 20:09

Διαμαρτυρήθηκαν μεταξύ τους

ΙΣΧΝΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ, ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

Ελάχιστη έως ανύπαρκτη ήταν η παρουσία του κόσμου στην κοινή συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ και του ΠΑΜΕ, που διοργάνωσαν στην πλατεία Α. Παπανδρέου, συμμετέχοντας στην Πανελλαδική  τρίωρη στάση και κινητοποίηση που είχαν κηρύξει για το πρωί της Πέμπτης οι συνεργαζόμενοι φορείς.

Γι’ αυτό ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΑΔΕΔΥ Χίου Γιώργος Αμπαζής τονίζει ότι το συνδικαλιστικό κίνημα κατανοεί τους λόγους που δεν επιτρέπουν στους εργαζόμενους να συμμετέχουν, αλλά θα πρέπει και αυτοί  να συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να αγωνιστούν, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να καταλάβουν ότι δεν πρέπει να επιτρέπουν στο σύστημα να τους χρησιμοποιεί και να τους στρέφει έντεχνα εναντίον των συνανθρώπων τους εξυπηρετώντας τις δικές του πολιτικές σκοπιμότητες.

Ο ίδιος κάλεσε τον κόσμο να έρθει κοντά στο συνδικαλιστικό κίνημα, συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις γιατί μόνο έτσι μπορεί να αποτραπεί αυτή η κατάσταση. «Εμείς με εχέγγυα την διαχρονική μας πορεία θα συνεχίσουμε να καλούμε σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις τους εργαζόμενους μέχρι να συνειδητοποιήσουν ότι αυτοί μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα. Η αλλαγή θα γίνει από τους πολλούς ενάντια στους λίγους, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση, ενάντια στη βαρβαρότητα της ζωής μας» κατέληξε..

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ