12.11.2014 9:53

Διαμαρτύρεται για αποκλεισμό

«ΕΞΑΨΑΛΜΟΣ» ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΤΟΠΛΟΊΚΟ

Τη διαμαρτυρία του για τη μη πρόσκληση του στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο στο δημαρχείο της Χίου για το ακτοπλοϊκό, εκφράζει με ανακοίνωση του το Εργατικό Κέντρο Χίου.

«Πληροφορηθήκαμε από ΜΜΕ της Χίου, ότι πραγματοποιήθηκε σύσκεψη φορέων για το ακτοπλοϊκό, με πρωτοβουλία του Δήμαρχου Μανώλη Βουρνού.

Δυστυχώς, ο κ Βουρνούς «ξέχασε» να προσκαλέσει το Εργατικό Κέντρο Χίου, στην ανωτέρω σύσκεψη, προφανώς θεωρώντας ότι το αντικείμενο συζήτησης δεν μας αφορά.

Να υπενθυμίσουμε στον κ. Δήμαρχο, ότι το Εργατικό Κέντρο Χίου, συντόνισε όλες τις κινητοποιήσεις για το ακτοπλοϊκό, κατέθεσε προτάσεις, διοργάνωσε συζητήσεις, πιστεύοντας ότι το θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης αφορά όλο το νησί, ενώ παράλληλα οι επιπτώσεις  αγγίζουν το σύνολο της κοινωνίας.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που η Δημοτική Αρχή, αγνοεί την φωνή των εργαζομένων της Χίου, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από το Εργατικό Κέντρο , για λόγους που αδυνατούμε να εξηγήσουμε και να κατανοήσουμε.

Πιστεύοντας ότι ο αποκλεισμός αυτός , φιμώνει την φωνή των εργαζομένων, καλούμε την Δημοτική Αρχή , να εφαρμόσει στην πράξη, την έννοια της Δημοκρατίας, που ορκίστηκε να υπηρετεί», αναφέρει η ανακοίνωση. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ