28.10.2022 14:41

Διαμαρτυρία με ηχηρό και χειροκροτούμενο «Όχι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις επιδοκιμασίες και το παρατεταμένο χειροκρότημα των εκατοντάδων Χιωτών, που βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης της Χίου, προκειμένου να παρακολουθήσουν την παρέλαση των πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων, απέσπασε η αντιπροσωπεία των κατοίκων της Συκιάδας και της Λαγκάδας, που παρέλασε μπροστά από τους επισήμους.

Οι κάτοικοι με μαύρα μαντήλια και πανό με σύνθημα «Ούτε στο Θόλος, ούτε πουθενά, στρατόπεδα συγκέντρωσης δεν είναι τα νησιά», προηγήθηκαν της παρέλασης των πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων, δηλώνοντας υπό το αμήχανο βλέμμα του Γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής Πάτροκλου Γεωργιάδη, την πρόθεσή τους να αποτρέψουν τη δημιουργία νέας δομής στην περιοχή τους.

Να σημειωθεί ότι, το ίδιο αμήχανα αισθάνθηκε ο Γραμματέας Μετανάστευσης, κληθείς να σχολιάσει το «Όχι» των κατοίκων σε νέα δομή, λέγοντας βιαστικά πριν απομακρυνθεί από τις κάμερες ότι, δεν είναι η ημέρα για τέτοιου είδους δηλώσεις.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

Tags: Θόλος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ