8.5.2017 14:28

Διάλεξη Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Την Κυριακή 14 Μαΐου στο Ομήρειο Π.Κ.Δ.Χ,  μαθητές ,γονείς και εκπαιδευτικοί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  για πρώτη φορά στο νησί μας, μια ενημερωτική και άκρως ενδιαφέρουσα διάλεξη για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό με ομιλητή τον κορυφαίο στο είδος σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού κ. Σπύρο Μιχαλούλη.

Ο κ.Μιχαλούλης, ιδρυτής της Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού ORIENTUM και συγγραφέας του βιβλίου ΠΑΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ , θα κατατοπίσει μαθητές και γονείς σχετικά με τις σωστές επιλογές σχολής και προσανατολισμού ,τα επαγγελματικά δικαιώματα και τον οδηγό σπουδών κάθε σχολής καθώς και τη σύνδεση τους με την ολοένα και πιο απαιτητική αγορά εργασίας.

 Θα απαντηθούν καίρια ερωτήματα που απασχολούν γονείς και μαθητές διαχρονικά και μοιάζουν ακόμα πιο κρίσιμα στην εποχή μας, όπως οι προοπτικές κάθε σχολής και επαγγέλματος , οι μελλοντικές ευκαιρίες απασχόλησης και η κατάλληλη καθοδήγηση προς την τελική επιλογή. Επίσης, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης γονείς και μαθητές θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν ερωτήσεις με στόχο την ολοκληρωμένη ενημέρωση.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΣΚΥΤΑΛΗ την Κυριακή 14 Μαΐου στις 18:00 στο Ομήρειο και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ