12.11.2014 10:42

Διαφοροποιείται το ΠΑΜΕ στις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου

Ξεχωριστό εορτασμό για την επέτειο του πολυτεχνείου θα πραγματοποιήσει και φέτος το ΠΑΜΕ, τη Δευτέρα 17 Νοέμβρη, στις 18.00, στην οδό Μιχάλων στην κεντρική είσοδο του Πανεπιστημίου.

«Η Γραμματεία Χίου του ΠΑΜΕ καλεί τα σωματεία του νησιού, τις μαζικές οργανώσεις να προετοιμάσουν το φετινό γιορτασμό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Να δώσουν περιεχόμενο που να ανταποκρίνεται στο μήνυμα του Νοέμβρη, ενάντια στα μονοπώλια, που στερούν από το λαό και τη νεολαία το ψωμί και την παιδεία, που ανακατανέμουν αγορές με τον πόλεμο και την ιμπεριαλιστική ειρήνη. Να χτυπηθεί αλύπητα ο φασισμός, ως γέννημα – θρέμμα του καπιταλισμού. Να απαιτηθούν τα δικαιώματα με βάση τις σύγχρονες ανάγκες, κόντρα στην πολιτική κυβερνήσεων – ΕΕ, μακριά από τις αποπροσανατολιστικές αντιπαραθέσεις ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για το μίγμα μέτρων που θα υπηρετούν την καπιταλιστική ανάπτυξη, κόντρα στο φόβο και τις αυταπάτες» αναφέρει στο κάλεσμα του το ΚΚΕ.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ