27.9.2013 15:59

Διαφοροποιεί τη στάση της η ΛΕΦΕΔ Χίου

ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΛΑΟΥ- ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Τη στάση της από την Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων διαχωρίζει η Λέσχη Εφέδρων Αξιωματικών Χίου με αφορμή την ανάρτηση, της τελευταίας, κειμένου- διακήρυξης μέσα από την οποία καλεί τους απόστρατους ανά την Ελλάδα να εφαρμόσουν την ακροτελευταία διάταξη του Ελληνικού Συντάγματος και να ανατρέψουν την Κυβέρνηση.

Σε ανάρτησή της η ΛΕΦΕΔ Χίου σημειώνει ότι : «διαχωρίσει τη θέση και τον ρόλο της, από ενέργειες «Εφέδρων» που δεν συνάδουν ούτε με τον ηθικό κώδικα των Εθελοντών Εφέδρων, ούτε με τις διατάξεις του ελληνικού Συντάγματος και των οικείων νόμων περί Εφεδρείας των Ενόπλων Δυνάμεων».

Μάλιστα αναφερόμενη στην ουσία της ανάρτησης της Κ.Ε.Ε.Δ. καταλήγει:

«Ως εκ τούτου, ενέργειες «εφέδρων» που επιδίδονται συστηματικά σε πολιτικές δραστηριότητες, εξυπηρετώντας – άγνωστο ποιους – μύχιους σκοπούς και επιδιώξεις, υπονοώντας σαφώς και αποδεχόμενοι το ενδεχόμενο διασάλευσης της κοινωνικής ειρήνης και της εθνικής και κοινωνικής ενότητος, δεν έχουν καμία σχέση με τις επιδιώξεις και το πνεύμα των Εθελοντών Εφέδρων».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ