29.6.2016 9:58

Διαβουλεύεται για το Leader η ΕΤΑΧ

ΣΤΟΝ ΒΡΟΝΤΑΔΟ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Τη δημόσια διαβούλευση για το leader ξεκινά η ΕΤΑΧ με επαφές και συναντήσεις κατά τόπους με επαγγελματίες αλλά και φορείς. Μια τέτοια συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 18.00 στο Δημαρχείο του Βροντάδου.

Στόχος είναι η συνδιαμόρφωση του τοπικού προγράμματος Leader και για τον σκοπό αυτό καλούνται όλοι οι πολίτες και οι φορείς της περιοχής, να καταθέσουν απόψεις και προτάσεις για τη διαμόρφωση της στρατηγικής της τοπικής ανάπτυξης. Ο τίτλος της διαβούλευσης άλλωστε, " «ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΝΕΟ LEADER», εμπεριέχει και τον στόχο αυτής της προσπάθειας που θα έχει και συνέχεια σε όλες τις περιοχές του νησιού.

Κατά τη δημόσια διαβούλευση θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση στους γενικούς άξονες του προγράμματος, της περιοχής παρέμβασης, τους στόχους και τις επιλέξιμες δράσεις για επενδύσεις τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο φορέα.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ