9.8.2016 15:43

Δεύτερη επιχείρηση «σκούπα» από την Α.Δ. Χίου

ΣΕ ΠΡΟΑΝΑΧΩΡΗΣΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ 35 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται από την Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, οι επιχειρήσεις για την απέλαση όσων μεταναστών και προσφύγων έχουν εμπλακεί με οποιοδήποτε τρόπο είτε σε επεισόδια είτε σε περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων.

Η δεύτερη επιχείρηση είχε διάρκεια από το Σαββατοκύριακο μέχρι και το πρωί της Τρίτης. Συνολικά συνελήφθησαν 35 άτομα και το βράδυ της Τρίτης θα οδηγηθούν σε προαναχωρησιακά κέντρα της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία εξελίξεις αναμένονται και σε ότι αφορά στη στελέχωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης με την αντιστράτηγο Ζ. Τσιριγώτη να διευκρινίζει ότι η Χίος είναι πρώτη στις προτεραιότητες του αρχηγείου.

Εκτός των άλλων, και με δεδομένο ότι από διάφορα ηλεκτρονικά κυρίως Μ.Μ.Ε. διαστρεβλώνονται οι ειδήσεις που αφορούν στο μεταναστευτικό και προσφυγικό ζήτημα, θα αποσπαστεί για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στη Χίο ο εκπρόσωπος Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ