29.6.2016 9:31

Δευτέρα και Τρίτη στη Χίο ο Σύνδεσμος κληρικών Ελλάδας

Ανακοινώθηκε και επισήμως το πρόγραμμα της διήμερης επίσκεψης των μελών του Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδας στη Χίο και συγκεκριμένα στις 4 και 5 Ιουλίου, όπως έγραψε ο "π".

Στα πλαίσια της επισκέψεώς του το Δ.Σ. θα απονείμει στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών τιμητική πλακέτα ανακηρύσσοντάς τον επίτιμο μέλος του Ι.Σ.Κ.Ε., θα επισκεφθεί ιερούς τόπους και καθιδρύματα της Αγιοτόκου Χίου, θα συνεδριάσει με επίκαιρα θέματα, θα τελέσει Ιερατικό Συλλείτουργο μετά των Χιωτών συμπρεσβυτέρων αδελφών και θα συναντηθεί με το Δ.Σ. του Συνδέσμου Κληρικών Χίου και ιερείς μέλη του Ι.Σ.Κ.Ε. στη Χίο.

Ο Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδας προσκαλεί τους πιστούς σε συμπροσευχή, το Ιερατικό Συλλείτουργο το οποίο θα τελεσθεί την Τρίτη 5 Ιουλίουστον Ιερό Ενοριακό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλλιμασιάς από 7.00 ως 9.30. Θα ακολουθήσει κέρασμα και ενημερωτική συνάντηση στην ενοριακή αίθουσα (Ξενώνα) της Καλλιμασιάς.

 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ