13.3.2015 14:04

«Δεσποζόμενα κι αδέσποτα ζώα: φροντίδα και υποχρεώσεις»

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Ημερίδα με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών γύρω από το ζήτημα των αδέσποτων διοργανώνει ο Δήμος Χίου σε συνεργασία με τον Φιλοζωικό Σύλλογο, την «Κιβωτό του  Θοδωρή», και τον Κυνηγετικό Σύλλογο Χίου.

Η ημερίδα με τίτλο «Δεσποζόμενα κι αδέσποτα ζώα: φροντίδα και υποχρεώσεις» θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στις 18:00 στο Ομήρειο.

Το πρόγραμμα 

Χαιρετισμός

Εισήγησεις

  • «Η Πολιτική του Δήμου Χίου για τα Αδέσποτα»,  κ. Βιβή Ποταμούση, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού.
  • «Η καλή πρακτική του Κυνηγού στη Διαχείριση των Σκύλων», κ. Γιάννης Μεννής,Πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Χίου.
  • «Η Νομοθεσία για τα αδέσποτα και τα δεσποζόμενα ζώα, υποχρεώσειςιδιοκτητών», κ. Βασίλης Αγιαννίδης, Πρόεδρος Φιλοζωικού Συλλόγου Χίου.
  • «Η στείρωση ως υποχρέωση του ιδιοκτήτη, επιπτώσεις στην απόδοση του κυνηγόσκυλου», κ. Δημήτριος Παπαβασιλείου, Κτηνίατρος.
  • «Αντιμετώπιση σοβαρών ασθενειών, εμβολιασμοί», κ. Αμαλία Μήτσουρα και κ. Εμμανουήλ Βουγαζιανός, Κτηνίατροι.
  • «Αντιμετώπιση Δηλητηριάσεων» κ. Παναγιώτης Καρατζάνος και κ. ΒαλάντηςΜάντικας, Κτηνίατροι.
  • «Επανατοποθετήσεις Αδέσποτων», κ. Πλουμή Σοβατζή, Αντιπρόεδρος «Κιβωτός του Θοδωρή».

Ολιγόλεπτο Φιλμάκι

Συζήτηση

Συντονισμός: κ. Πόπη Φλάμου

Επικοινωνία

Γραφείο Δημάρχου, τηλ.: 2271350860 - email: dvoithia@chios.gov.gr

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ