17.11.2014 18:15

Δέσμευση Μηταράκη για Δικαστικό Μέγαρο

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ 2015

Δρομολογούνται οι προσπάθειες για την ανέγερση Δικαστικού Μεγάρου στη Χίο με χρηματοδότηση του έργου από το Πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων 2015, σύμφωνα με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Ν. Μηταράκη που εξήγγειλε και την επίσκεψη στη Χίο κλιμακίου της Θέμις Κατασκευαστική στις 26 Νομεβρίου.

"Επισκέφθηκα τις φυλακές της Χίου μετά από πρόσκληση της κας Εισαγγελέως και της Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου, κ. Κάρμαντζη για να δούμε το θέμα των συνθηκών διαβίωσης στις φυλακές και να συζητήσουμε την ανάγκη να δημιουργηθεί ένα νέο κατάστημα στο νησί μας.  Στις 26 Νοεμβρίου, μετά από δική μας πρωτοβουλία, θα επισκεφθεί τη Χίο τεχνικό κλιμάκιο της Θέμιδος Κατασκευαστικής με στόχο να αποφασιστεί η κατάλληλη έκταση για το νέο κατάστημα και ελπίζουμε πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ληφθεί η απόφαση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, όπως ο ίδιος ο Υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Χίο, για να μπει το νέο κατάστημα στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων το 2015.  Αναφερόμαστε σε ένα σύγχρονο κατάστημα, το οποίο θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες διαβίωσης που επιβάλλουν οι διεθνείς και ευρωπαϊκές συνθήκες και παράλληλα διασφαλίζει τις θέσεις εργασίας στο νησί μας.", δήλωσε ο Ν. Μηταράκης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ