25.10.2013 11:35

Δεσμεύσεις Γανιάρη στους Οικοδόμους

Το  Δ.Σ. του Σωματείου Οικοδόμων ύστερα από την πρόταση του Προέδρου Τσακού Μιχάλη πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Κώστα Γανιάρη. Κύριο αντικείμενο της συνάντησης υπήρξαν τα αιτήματα που έθεσε το σωματείο των οικοδόμων και αφορούν τα σημαντικά προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζει ο κλάδος. Μετά από μια γόνιμη και παραγωγική συζήτηση ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γανιάρης δεσμεύτηκε να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο βασικός μοχλός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας που είναι η οικοδομή και οι οικοδόμοι.

«Με ιδιαίτερη χαρά και αισιοδοξία χαιρετίζουμε τη δέσμευση του Αντιπεριφερειάρχη να αναθέτει έργα με διαφάνεια στα μικρά συνεργεία του νησιού μας ούτως ώστε να βρίσκουν δουλεία οι άνεργοι οικοδόμοι.

Εμείς θα είμαστε ανοιχτοί σε κάθε είδους συνεργασία που θα οδηγεί στην επίλυση των προβλημάτων μας μακριά από ξεπερασμένες κομματικές ταμπέλες του χθες»,  αναφέρει η διοίκηση του Σωματείου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ