8.10.2013 12:03

«Το δέντρο του ΠΑΣΟΚ, δεν ευδοκιμεί στα χωράφια του ΣΥΡΙΖΑ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΣΩΤΗΡΙΑ»

Απάντηση σε όσους βιάστηκαν να «χρεώσουν» τον συλληφθέντα συνδικαλιστή του «Σωτηρία» στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει με επιστολή της η Επιτροπή Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Χίου στην οποία μεταξύ άλλων σημειώνει τα εξής:

«Για να βάλουμε κάποια πράγματα αλλά και άτομα στην πραγματική τους θέση. Ο συγκεκριμένος συνδικα-ληστής, είναι 6 χρόνια πρόεδρος ΠΑΣΚΕ, πρόεδρος του Σωματείου με τις ψήφους της ΝΔ- ΠΑΣΟΚ. 6 χρόνια και πολλά περισσότερα σε ένα νοσοκομείο που την λειτουργία του την ασκούσαν τέτοιες δυνάμεις. Διαπλοκή, ρουσφέτι και άλλα πολλά.

Δυστυχώς αυτό το δέντρο του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ τέτοια φρούτα βγάζει και οι ρίζες του είναι πολύ βαθιές και έχουν εξαπλωθεί . Όσο όμως και να εξαπλώνονται, στα χωράφια του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να φθάσουν ποτέ.

Όποιος βιάστηκε να μας τον χρεώσει, απαντάμε ότι δυστυχώς γι’ αυτούς και ευτυχώς για εμάς τον κύριο αυτόν θα τον λουστείτε εσείς».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ