26.7.2013 11:58

«Δεν υπήρξε ξυλοδαρμός Πυργί»

Για ατυχές συμβάν που απέχει μακράν από τα όσα κατήγγειλαν οι δύο Αλβανοί στον «π» κάνει λόγο σε ανακοίνωση που εξέδωσε η δικηγόρος των εμπλεκομένων Κ. Τσέτσερη.

 Όπως η ίδια αναφέρει τα όσα δήλωσαν στην κάμερα δεν αποτελούν αληθινά πραγματικά περιστατικά ενώ προτρέπει τα ΜΜΕ να κλείσουν οριστικά την υπόθεση.

Στην εν λόγω ανακοίνωση πάντως δεν αναφέρει την άποψη των εντολέων της για το πώς οδηγήθηκαν πατέρας και γιος στο Νοσοκομείο.

Ο «π» δημοσιεύει αυτούσια την επιστολή της κ. Τσέτσερη:

«Κύριοι,

Με έκπληξη παρακολουθήσαμε και διαβάσαμε τόσο εγώ , όσο και οι εντολείς μου, τα σχετικά δημοσιεύματα των τοπικών εφημερίδων, όσο και την συνέντευξη που παραχώρησαν τα υποτιθέμενα «θύματα» , ύστερα από ένα ατυχές συμβάν στο χωριό Πυργί της Χίου.

Καταρχήν να σας ενημερώσω, ότι τα πρόσωπα , τα οποία παραχώρησαν την συνέντευξη ανακάλεσαν τις μηνύσεις τους και μάλιστα 12 ώρες αφού τις είχαν υποβάλλει ενώπιον των αστυνομικών αρχών. Η ανάκληση των μηνύσεων αυτών ήταν θέμα χρόνου, δοθέντος ότι στις αρχικές καταθέσεις τους, περιλαμβανόταν πλήθος ανακριβειών και ασαφειών, τις οποίες οι ίδιοι ανακάλεσαν , μετά το πέρας του ατυχούς συμβάντος και την αποκατάσταση της κοινωνικής ειρήνης, αλλά και της ψυχικής τους ηρεμίας.

Είναι απαραίτητο στο σημείο αυτό να διευκρινιστεί, ότι τα όσα υποστήριξαν ενώπιον των τηλεοπτικών συνεργείων, όχι μόνο δεν ήταν τα αληθινά πραγματικά περιστατικά, κατά την άποψη των εντολέων μου, αλλά ούτε καν έμοιαζαν με τα όσα δήλωσαν στις αρμόδιες αρχές.

Η ανάκλησή τους αυτή έχει γίνει ήδη αποδεκτή από τους εντολείς μου, καθώς «έδωσαν τα χέρια» όλοι τους εις ένδειξη καλής και φιλικής πλέον διάθεσης. Και με αυτό τον τρόπο αποφεύχθηκαν μηνύσεις και διώξεις εις βάρος όλων των εμπλεκόμενων  προσώπων , καθώς   και ένας μακρύς δικαστικός αγώνας .

Καλό θα είναι , κατά την άποψή μου, αφού  η υπόθεση έχει πλέον κλείσει οριστικά , να αποκατασταθεί η τιμή και η υπόληψη τόσο των εντολέων μου, με την δημοσίευση του παρόντος κειμένου, όσο και όλων των κατοίκων του οικισμού Πυργίου Χίου, οι οποίοι είναι παράδειγμα προς μίμηση για την φιλοξενία τους και τις ηθικές τους αρχές.

Ενδεχομένως  , κατά την άποψή μου, να μην χρειαζόταν η ανακοίνωση αυτή εκ μέρους των εντολέων μου, εάν από την πρώτη στιγμή διερευνούνταν δημοσιογραφικά τα όσα «κατήγγειλαν» τα πρόσωπα αυτά».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ