15.2.2016 11:11

Δεν τον έπεισαν

ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Ε.Μ.Χ. Ο Ν. ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ

Όχι μόνο δεν πείστηκε αλλά επανέρχεται ζητώντας και πάλι όλη την αλληλογραφία του υπουργείου με την Ε.Ε. για το θέμα της αναγκαστικότητας της Ε.Μ.Χ., ο Ν. Μηταράκης.

Ο Χιώτης βουλευτής, προσπερνά επί της ουσίας τις δεσμεύσεις του υπουργού έτσι όπως ακούστηκαν στα έδρανα της Βουλής, καθώς και την σχετική ενημέρωση από τον βουλευτή Ανδρ. Μιχαηλίδη και σε δηλώσεις του σημειώνει:"
«Η απάντηση του Υπουργού κ. Αποστόλου για την μαστίχα, ουδόλως μας καθησυχάζει. Η Κυβέρνηση ούτε δεσμεύθηκε για την διατήρηση του ισχύοντος καθεστώτος, ούτε μας έπεισε ότι αποτελεί προτεραιότητα για το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Αντίθετα είπε ότι αν υπάρξουν πιέσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και Θεσμούς τότε με Κοινή Υπουργική Απόφαση θα καθοριστεί νέο πλαίσιο λειτουργίας, πλαίσιο το οποίο δεν εξήγησε. Έχω καταθέσει Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων προς τον Υπουργό, ζητώντας όλη τη σχετική αλληλογραφία με την Ευρωπαϊκή Ένωση για να δούμε στην πράξη τι στάση έχει κρατήσει η σημερινή Κυβέρνηση και ποιος ανακίνησε το θέμα της αναγκαστικότητας»."

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ