12.7.2013 16:22

«Δεν θέλουμε άλλο μονοπώλιο στη Χίο»

ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΑ ΖΩΙΚΩΝ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ, ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΚΡΕΟΠΩΛΕΣ

Απαντώντας στο ρεπορτάζ για τη διαμάχη που έχει αναζωπυρωθεί στην υπόθεση της καύσης των ζωικών υπολειμμάτων, ο σύνδεσμος των Κρεοπωλών δημοσιοποιεί τις θέσεις του, τονίζοντας τα παρακάτω:

«1. Οι κρεοπώλες έστειλαν τα ζώα τους για σφαγή στη Λέσβο διότι ο ιδιοκτήτης των εδώ σφαγείων τα έκλεισε για λόγους που μόνο ο ίδιος μπορεί  να εξηγήσει.

2. Η αποτέφρωση των επικίνδυνων ζωικών υπολειμμάτων στα οποία αναφέρεστε γίνεται ήδη στα σφαγεία και περιλαμβάνεται στην τιμή του κόστους ανά σφάγιο.

Αναφερόμαστε λοιπόν στα προϊόντα, κοκάλα κ.τ.λ., που περισσεύουν από την επεξεργασία του κρέατος στα κρεοπωλεία μας.

3. Έως τώρα τα παραπάνω προϊόντα τα διαθέτουμε στους πελάτες μας για τροφή των κατοικιδίων τους.

4. Επειδή δεν θέλουμε άλλο ένα μονοπώλιο στη Χίο και για να μη χρειαστεί να τα μεταφέρουμε στη Λέσβο, σας γνωστοποιούμε ότι ο δήμος διαθέτει αποτεφρωτήρα ο οποίος αγοράστηκε με χρήματα των κρεοπωλών. Επομένως ο δήμος μπορεί μετά από συνεννόηση μαζί μας και με άλλους ενδιαφερόμενους να τον θέσει ξανά σε λειτουργία σε όποια περιοχή κρίνει κατάλληλη».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ