Κοινωνία

26/6/13 10:49

τελ. ενημ.: 27/6/13 15:17

Δεν πληρώνεται αν δεν τις ξαναβάψει!

ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ… ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΥΜΑΙΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

Αποδέκτης δεκάδων υποτιμητικών μηνυμάτων για την εικόνα του λιμανιού έγινε ο Πολ. Λαμπρινούδης, μετά το βάψιμο της κακιάς ώρας που πραγματοποιήθηκε στις διαβάσεις  της Προκυμαίας.

Ο δήμαρχος σε πρώτη φάση αναφέρει ότι το θέμα χειρίστηκε το Λιμενικό Ταμείο, το οποίο και προφανώς έμεινε… ευχαριστημένο από την εικόνα που παρουσιάζει μέσα στο καλοκαίρι το λιμάνι. Παρόλα αυτά, ο κ. Λαμπρινούσης ξεκαθαρίζει η εικόνα δεν θα μείνει έτσι, αλλά θα δώσει εντολή στο Λιμενικό Ταμείο οι διαβάσεις να βαφτούν ξανά όσες φορές χριεάζεται προκειμένου η εικόνα να μην προκαλεί οδηγούς και περιπατητές της περιοχής.

“Γνωρίζω τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν. Δεσμεύομαι ότι αυτή η εικόνα δεν θα πληρωθεί. Θα βαφτούν όσες φορές χρειάζεται προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι λειτουργικό. θα μεταφέρω και στο Λιμενικό Ταμείο την εντολή και πιστεύω ότι σύντομα θα αποκατασταθεί το πρόβλημα”, αναφέρει στον “π” ο κ. Λαμπρινούδης, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα ειδοποιηθεί και ο εργολάβος για τα σχετικά και κυρίως για την άμεση αποκατάσταση της εικόνας που δημιουργήθηκε.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση