25.6.2013 11:38

Δεν κλείνει κανείς

ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Τίποτα δε θα αλλάξει και συγκεκριμένα κανένα κατάστημα δε θα κλείσει στην παραλία, αφού, το Διοικητικό Πρωτοδικείο Μυτιλήνης δικαίωσε τους ιδιοκτήτες των τριών καφετεριών, που με εντολή δημάρχου έπρεπε να κλείσουν πειθαρχώντας στον νόμο που αφορά στην ηχορύπανση.

Ως γνωστόν σε βάρος των καταστημάτων εκκρεμούσαν από τρεις μηνύσεις  για ηχορύπανση κι ο δήμαρχος ακολουθώντας τον νόμο έδωσε εντολή για να σφραγιστούν. Στη συνέχεια για ακόμη μια φορά έχοντας ήδη άλλη μια ανάλογη απόφαση οι ιδιοκτήτες προσέφυγαν στο Πρωτοδικείο με δικηγόρο τον Γ. Μικέδη και δικαιώθηκαν.

Το Δικαστήριο ανέστειλε την ποινή μέχρι την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης. Στο μεσοδιάστημα θα συνεχίζεται το δούλεμα, αφού ο Δήμος θα καταγράφει τους παραβάτες, οι τελευταίοι θα δικαιώνονται από το δικαστήριο, κανένα μαγαζί δε θα κλείνει και όλοι θα κάνουν τη δουλειά τους κανονικά.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ