6.10.2016 16:47

Δεν έχουν ασυλία...

ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από το δημοτικό δρόμο που ενώνει την οδό Μητροπολίτου Παύλου με την Κουντουριώτη.

Τις προηγούμενες ημέρες δεκάδες σκουπίδια, κούτες, ρουχισμός, πλαστικά και άλλα αντικείμενα ήταν πεταμένα μέσα και έξω από τον κάδο, όταν στη γειτονιά είναι ζήτημα αν μένουν 5 -6 κάτοικοι...

Όπως αναφέρουν, από την ημέρα που στην περιοχή λειτούργησε ακίνητο υπό την διαχείριση συγκεκριμένης Μ.Κ.Ο., τα σκουπίδια τους πνίγουν. Γι΄ αυτό και διαμαρτύρονται έντονα για το γεγονός ότι η αρμόδια Υπηρεσία Καθαριότητας δεν προβαίνει σε συστάσεις ή ακόμη και σε πρόστιμα προς την συγκεκριμένη οργάνωση, λειτουργώντας με σχετική ανοχή έναντι της κατάστασης. Για παράδειγμα, την ίδια ενοχή δεν δείχνει η Υπηρεσία σε καταστηματάρχες του κέντρου αν πετάξουν μια κούτα σε κάδο... Εκεί τα πρόστιμα βροχή!

Καμία ευθύνη για τη ΒΙ.ΑΛ.

Πάντως σε σχετική δημοσίευση του «π» αναφορικά με τα απορρίμματα που έχουν κατακλύσει το χώρο πέριξ της ΒΙ.ΑΛ., επιβαρύνοντας σημαντικά και το περιβάλλον, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γ. Μπελέγρης με ανακοίνωσή του ξεκαθάρισε ότι ο χώρος του Κέντρου Κράτησης δεν αποτελεί ευθύνη της Υπηρεσίας Καθαριότητας αλλά του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής που κάνει χρήση των υποδομών αυτών και ως εκ τούτου τα παράπονα... στον υπουργό.  

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ