17.3.2015 16:49

Δεν βλέπουν φως

ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΚΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ

Δυσανάλογα βλέπουν οι δημότες την αύξηση των ανταποδοτικών τελών που εξήγγειλε η δημοτική αρχή  με τις ελλιπής υπηρεσίες που απολαμβάνουν, ως προς το φωτισμό κάποιες περιοχής της πόλης, με την αγανάκτηση να ξεχειλίζει και να ζητούν από το Δήμο άμεσα μέτρα αντιμετώπισης της κατάστασης.

Η κακή αρχή έγινε στον παραλιακό του αεροδρομίου και συγκεκριμένα στους στύλους φωτισμού από το ξενοδοχείο "Ελληνικό Κάστρο" μέχρι και τον Παρθένη ποταμό. Μετά την τελευταία κακοκαιρία η μεταλλική κολώνα στην οποία στηρίζεται η παροχή ρεύματος έπεσε και ακόμη και σήμερα αν και έχουν μεσολαβήσει εβδομάδες... ο παραλιακός παραμένει σε ένα μεγάλο τμήμα του σκοτεινός. Το ζήτημα πέρα από απόλυτα πρακτικό είναι αισθητικό καθώς το παραλιακό μέτωπο μοιάζει με μέτωπο έτοιμο να δεχθεί επιδρομή και το μοναδικό φως για τους δεκάδες περιπατητές της περιοχής παρέχουν τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Τα ίδια και στην Αγ. Αποστόλων

 Με τηλέφωνα τους στον "π" οι κάτοικοι της οδού Αγ. Αποστόλων στο κέντρο της πόλης ζητούν να επισκευαστεί εξίσου ο δημοτικός φωτισμός που εδώ και καιρό δεν ανάβει. "Στην αρχή το θεωρήσαμε βραχυκύκλωμα. Μετά από τόσες μέρες όμως είναι μάλλον αμέλεια και αδιαφορία να μη φωτίζεται επαρκώς μια ολόκληρη γειτονιά. Είναι ζήτημα ασφάλειας, είναι ζήτημα συνήθειας και ο Δήμος οφείλει να τα αντιμετωπίζει χωρίς παρακλήσεις και παρακάλια. Δεν θα φτάσουμε και στο σημείο να ζητιανεύουμε για ένα δημοτικό συνεργείο. Παραλύσαν τα πάντα;", αναρωτιούνται οι κάτοικοι και περιμένουν μπας και σύντομα ξαναδούν το δημοτικό... φως τους. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ