13.6.2012 10:21

Δεν απεργούν οι υπάλληλοι του δήμου Χίου

ΟΠΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

 
Κανονικά θα συμμετάσχουν οι υπάλληλοι του δήμου Χίου στις εκλογικές  διαδικασίες του Σαββάτου 16 και  της Κυριακής 17 Ιουνίου, αφού αποφάσισαν να μην  συμμετάσχουν στην 48ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η Πανελλήνια  Ομοσπονδία διαμαρτυρόμενη για τη μη καταβολή του εκλογικού επιδόματος.                                                                                   «Αποφασίσαμε να προσεγγίσουμε  με υπευθυνότητα το θέμα των εκλογών και σε καμία περίπτωση δεν θα αποτελέσουμε εμπόδιο στην κανονική διενέργεια τoυς» δηλώνει ο πρόεδρος του συλλόγου Α.Γαϊτανος.
« Θεωρούμε ότι είμαστε από τους πλέον αδικημένους κλάδους, αφού στην ουσία δεν αμειβόμαστε για αυτή την εργασία μας την ίδια στιγμή που κάποιοι άλλοι αμείβονται πλουσιοπάροχα. Είμαστε εκείνοι οι εργαζόμενοι που χωρίς τη συμμετοχή τους δεν θα μπορούσαν να γίνουν οι εκλογές, αλλά αποφασίσαμε ότι πρέπει να πρυτανεύσει η λογική και να θέσουμε το συμφέρον της Ελλάδας πάνω από το δικό μας».
Σε ετοιμότητα
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απέχουν από αποφάσεις που λαμβάνει η Ομοσπονδία τους και χωρίς να φωνασκούν, καταγγέλλουν τον εμπαιγμό «αφού αντί για εκλογικό επίδομα παίρνουν ελεημοσύνη», αλλά θεωρούν ότι πρέπει να σεβαστούν το δημοκρατικό πολίτευμα και το δικαίωμα των πολιτών να εκφράσουν την βούληση τους μέσα από την ψήφο τους. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ