6.2.2017 14:02

Δεκάδες κλήσεις μοίρασε η Τροχαία στο κέντρο της πόλης

Δεκάδες κλήσεις περιμετρικά του Δημοτικού Κήπου και όχι μόνο, μοίρασε το πρωί της Δευτέρας η Τροχαία Χίου, βάζοντας στο στόχαστρο οδηγούς που θέλησαν να σταθμεύσουν χωρίς κάρτα ή να αφήσουν το αυτοκίνητό τους σε σημεία όπως οι διαβάσεις πεζών ή οι θέσεις Α.με.Α..

Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα οι κάρτες που ήταν τοποθετημένες στα αυτοκίνητα, ή έφεραν ημερομηνία που είχε λήξει ή ήταν τσαλακωμένες και σε μη ευδιάκριτο σημείο.

Πολλοί πάντως από τους οδηγούς ναι μεν δυσαρεστήθηκαν για το «ροζ» χαρτάκι, όμ ως διαπίστωσαν ότι το πρόστιμο μειώθηκε αισθητά αφού από τα 40 ευρώ για τη συγκεκριμένη παράβαση περιορίστηκε στα 20 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι αν πληρωθεί μέσα σε 10 ημέρες τότε το ποσό του προστίμου αγγίζει τα 10 ευρώ.

«Με 10 ευρώ ναι θα τα πληρώσουμε. Είναι ο μοναδικός τρόπος να εισπραχθεί το πρόστιμο στις εποχές που ζούμε», σχολίασε παραβάτης οδηγός στον «π». 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ