24.3.2014 13:54

Δε θα έρθει ο πρόξενος

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ

Μέχρι νεωτέρας αναβάλλεται η προγραμματισμένη επίσκεψη του Πρόξενου Η.Π.Α. για εξυπηρέτηση περιορισμένης μορφής συμβολαιογραφικών πράξεων και ανανέωσης διαβατηρίων στις 28 Μαρτίου 2014
Όπως ενημερώνει η Ένωση Ομογενών Χίου, σε συνεργασία με την Αμερνικανική Πρεσβεία,  Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων θα πραγματοποιήσουν ενημερωτικές συναντήσεις με όσους συνταξιούχους και μελλοντικούς συνταξιούχους έχουν ερωτήσεις σχετικά με τις συντάξεις τους, την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 και ώρα 11:00 έως 17:00 στο πλαίσιο εκστρατείας ενημέρωσης συνταξιοδοτικών θεμάτων. 
Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Μιχαήλ Βουρνούς» της Περιφερειακής Ενότητας Χίου (πρώην Νομαρχίας).  Την ενημέρωση θα πραγματοποιήσει ο Νικόλαος Αναστασιάδης, Υπάλληλος του Γραφείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Επίτροπο της Χίου σε θέματα ΕλληνοΑμερικανών κα Ισαβέλλα Μπουρνιά, Πρόεδρο ΕΟΧ στο τηλέφωνο: 22710.28038.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ