18.6.2014 16:10

Δε μας αφορούν όσα λέτε για το Παντοπωλείο

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Για έλλειψη πληροφόρησης και κακόβουλους χαρακτηρισμούς κατηγορεί τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο δήμος Χίου απαντώντας στην αρθρογραφία του πρώτου για το κοινωνικό παντοπωλείο.
«Λυπούμεθα ειλικρινά για την πασιφανή έλλειψη ενημέρωσης που συνεχίζει να χαρακτηρίζει τα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, στη Χίο.
Ο Δήμος Χίου, λαμβάνοντας υπ’όψιν τη δεδομένη κοινωνική και οικονομική συγκυρία, έχει αναπτύξει στο νησί μας, μια σειρά από κοινωνικές και προνοιακές δομές, τις οποίες συνεχίζει να χρηματοδοτεί και να στηρίζει.
Το 2008 πρωτοπορήσαμε ως πρώην Ν.Α. Χίου και ιδρύσαμε το πρώτο κοινωνικό παντοπωλείο στο Βόρειο Αιγαίο, κάτι το οποίο θεσμοθετήθηκε μέσω του Καλλικράτη και οργανώθηκε περαιτέρω. Το κοινωνικό παντοπωλείο συνεχίζει τη λειτουργία του και ξεπερνάει τα οποιαδήποτε προβλήματα προέκυψαν, λόγω του ότι προστέθηκαν επιπλέον δικαιούχοι το τελευταίο διάστημα.
Μάλιστα στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, ψηφίστηκε επιπλέον πίστωση για την αγορά περισσότερων τροφίμων, έτσι ώστε να καλυφθούν οι επιπλέον ανάγκες του παντοπωλείου.Τα όσα ισχυρίζεστε περί κλεισίματος του παντοπωλείου άπτονται στη σφαίρα της φαντασίας σας.
Παράλληλα ο Δήμος Χίου και ο Δήμαρχος προσωπικά, έχουν δεσμευτεί για την συνέχιση όλων των κοινωνικών δομών (Βοήθεια στο σπίτι κ.λ.π.), με  την χρηματοδότηση τους να γίνεται απ’το Δήμο, εφόσον προκύψει πρόβλημα χρηματοδότησης από την Κεντρική Διοίκηση.
Ως εκ τούτου όλα αυτά στα οποία αναφέρεστε και τα οποία δημοσιεύονται στην σημερινή εφημερίδα «Πολίτης», είναι ψευδείς και κακόβουλοι ισχυρισμοί και δεν μας αφορούν».

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ