9.9.2013 8:54

Δασκαλόπετρα S.O.S

ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΕΤΡΑΣ ΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΥΚΛΑ

Μήνυμα αγανάκτησης, ομηρείας και εγκλωβισμού τους από το θόρυβο των δικύκλων και την υποβάθμιση στέλνουν για άλλη μια φορά οι επιχειρηματίες και κάτοικοι της περιοχής της Δασκαλόπετρας, με τις διαμαρτυρίες τους προς το παρόν να προσκρούουν στα χαμηλά αντανακλαστικά της Δημοτικής Αρχής, της Αστυνομίας αλλά και των Εισαγγελικών Αρχών που δεν παρεμβαίνουν στο ζήτημα- μάστιγμα του θορύβου όπως αυτό εξαπλώνεται.
Στην ανακοίνωσή που απέστειλαν οι ιδιοκτήτες επιχειρίσεων και υπογράφουν και κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν:
«Μια από τις ομορφότερες περιοχές της Χίου πλήττεται από το θόρυβο που προκαλείται από τις «πειραγμένες , φτιαγμένες» παράνομες εξατμίσεις. Οι κάτοικοι της περιοχής ζουν με τον διαρκή φόβο ενός τροχαίου ατυχήματος και έχουν χάσει την ψυχική τους ηρεμία αφού ακόμα και ο ύπνος είναι γι αυτούς ένα άπιαστο όνειρο.
Οι επιχειρήσεις στην περιοχή καταστρέφονται σε περίοδο κρίσης από κάποιους ασυνειδήτους οδηγούς δικύκλων και αυτοκινήτων.
Τα σπίτια των ιδιοκτητών της περιοχής μένουν ξενοίκιαστα λόγω του θορύβου, οι παραθεριστές φεύγουν χωρίς να ολοκληρώσουν την διαμονή τους προκαλώντας μεγάλη ζημιά στα ξενοδοχεία της περιοχής. Οι ταβέρνες απειλούνται με κλείσιμο . Κάτοικοι και επιχειρηματίες βρίσκονται σε απόγνωση.
Ζητούμε να μεριμνήσουν οι τοπικές αρχές και η τροχαία, οι οποίοι είναι ενημερωμένοι για το θέμα, ώστε οι πολίτες να πάψουν να ζουν κάτω από την δυνάστευση κάποιων ασυνείδητων οδηγών που δεν λογαριάζουν τον συνάνθρωπό τους».
Για να αποκτήσει ξανά ζωή αυτή η όμορφη περιοχή».

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ