Κοινωνία

23/5/16 16:29

τελ. ενημ.: 23/5/16 16:29

Cosmo- προβλήματα στην Κοινή

Εξώδικη διαμαρτυρία θα καταθέσει το τοπικό συμβούλιο της Κοινής στην Cosmote διαμαρτυρόμενο για την κακή ποιότητα του σήματος της κινητής τηλεφωνίας   με αίτημα να αποκατασταθεί το πρόβλημα. Η κεραία της εταιρίας είναι κυριολεκτικά πάνω από το κεφάλι των κατοίκων, στο ύψωμα Λουπαδιώτη και  θεωρούν ότι είναι απαράδεκτο να μην έχουν καλό σήμα. Πριν από δύο χρόνια με πρωτοβουλία του τοπικού συμβουλίου παραδόθηκε στην εταιρεία αίτημα με υπογραφές όλων των κατοίκων, αλλά αυτή έως τώρα έχει επιδείξει χαρακτηριστική αδιαφορία, όπως δηλώνει ο πρόεδρος Γιώργος Παπαδημητράκης.

«Η κατάσταση είναι δραματική, δεν έχουμε καλό σήμα, με αποτέλεσμα να υπολειτουργούν και οι άλλες  ηλεκτρονικές  υπηρεσίες. Θα καταφύγουμε στη λύση του εξώδικου γιατί νοιώθουμε ότι παίρνει τα λεφτά μας αλλά  δεν μας  υπολογίζει», προσθέτει.

Προτάσεις

Το τοπικό συμβούλιο θα κινηθεί άμεσα, θα ενημερώσει πάλι τους κάτοικους και θα προχωρήσει τη διαδικασία της εξώδικης διαμαρτυρίας. Παράλληλα θα τους  ζητήσει να καταθέσουν προτάσεις με στόχο να βρεθούν πιθανά και άλλες εφικτές   λύσεις του προβλήματος. 

Δείτε επίσης