Το συμπληρωματικό επίδομα των 400 ευρώ προφανώς ήταν ένα καλό κίνητρο για να καλυφθεί μετά από χρόνια η θέση του Αγροτικού Γιατρού στα Ψαρά.
Μετά την πρόσφατη προκήρυξη η θέση καλύφθηκε και έτσι οι Ψαριανοί θα μπορούν να νιώθουν ανακουφισμένοι ότι τουλάχιστον για τις βασικές ιατρικές ανάγκες τους θα υπάρχει άνθρωπος κοντά τους.
Το θέμα γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρ. Μιχαηλίδης, καταθέτοντας την αισιοδοξία του ότι σύντομα θα καλυφθούν και οι άλλες κενές θέσεις Αγροτικών Γιατρών στο Νομό Χίου.
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.