17.1.2017 12:40

Βραβεύσεις με αναπτυξιακή απόχρωση

ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ, ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Δύο επιχειρήσεις και ένα φορέα θα βραβεύσει το Επιμελητήριο Χίου στην γιορτή κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιττας του, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 1η Φεβρουαρίου στις 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του διοικητικού συμβουλίου.

Με ομόφωνη απόφαση θα βραβευτούν οι εταιρίες   Sunrise tours Απόστολος και Αργυρώ Σπανολιού Ο.Ε., η ΟΖ  Δημήτρης Γεωργούλης και ο Σύλλογος Αθλητών υγείας Χίου  Chiosrunning. Η  πρώτη για  την προσφορά της  στον τουρισμό και η δεύτερη για την  πανελλαδική διαφημιστική προβολή και  προώθηση σε όλη την Ελλάδα των τοπικών μας προϊόντων με τη συνεργασία της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών και της Mediterra. Η διαφήμιση και οι μετακινήσεις γίνονται με όχημα το ρετρό διαφημιστικό ΒΑΝ αυτοκίνητο που αγόρασε και πρόσφατα.

O σύλλογος Chiosrunning  θα βραβευτεί επειδή  με τη δράση  του έβαλε  στην καθημερινότητα μας το τρέξιμο, το περπάτημα και ενισχύει τον τουρισμό μας  .

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ