26.3.2019 21:38

Βραβείο του Let's Do it Greece στην οικογένεια του "πολίτη"

Στη φωτογραφία από αριστερά ο Κώστας Φάκος συνιδιοκτήτης της "Πολίτης Ε.Ε.", ο δραστήριος γείτονας και αρθρογράφος του "π" Δήμης Μυλωνάδης, ο εκδότης και διευθυντής του "π" Παντελής Φύκαρης, η δημοσιογράφος Κυριακή Μαυριάνου και η υπεύθυνη του διαφημιστικού τμήματος Έφη Σαρμουσάκη.

Μία ξεχωριστή βραδιά επεφύλασσε ο Δήμος Χίου σε συνεργασία με το Let’s Do It Greece, στην κατάμεστη από κόσμο κεντρική πλατεία της πόλης το βράδυ της Δευτέρας.

Παρουσία του εμπνευστή της συλλογικής προσπάθειας Νίκου Κιούση, παρουσιάστηκε το τραγούδι των εθελοντών που συνέθεσαν ο Γιώργος και Σταύρος Μυλωναδάκης ειδικά για τον σκοπό αυτό ενώ βραβεύτηκαν 66 συνολικά εθελοντικές ομάδες για τη συστηματική συνεισφορά τους στο νησί.

Ανάμεσα σε αυτές ήταν και η οικογένεια του «π» που συστηματικά από το 2011 μέχρι και σήμερα φροντίζει το αλσύλλιο της οδού Μουσείου που φέρει το όνομα του κορυφαίου Έλληνα Μαθηματικού Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ