18.1.2016 15:15

Το Βραβείο Κοινωνικής Αριστείας του Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» στον Καθηγητή Γιάννη Κολλιάρο

Ένα πρόσωπο που έχει ταυτιστεί με τη λαογραφία, έναν άνθρωπο που αποτελεί πραγματικά, παράδειγμα προσφοράς πολιτικής δράσης και διάσωσης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, τον Γιάννη Κολλιάρο τιμά το Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος – Κοινωφελές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης».

Στον Γιάννη Κολλιάρο τον οραματιστή και πρωτεργάτη της ίδρυσης, οργάνωσης, εμπλουτισμού και λειτουργίας του Λαογραφικού Μουσείου Καλλιμασιάς, καθηγητή θεολόγο και επίτιμο Διευθυντή Λυκείου, θα απονεμηθεί το Βραβείο Κοινωνικής Αριστείας 2015.

" Πρόκειται για ένα παράδειγμα ζωής και αποτελεσματικής δράσης. Μέσω του έργου του, ευαισθητοποίησε εκατοντάδες άτομα στον τομέα των πολιτιστικών δράσεων και δημιούργησε ομάδες ενεργών πολιτών στους τομείς αυτούς" αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ιδρύματος.

Το βραβείο θα επιδοθεί στον κ. Κολλιάρο την Κυριακή 31 Ιανουαρίου  στις 11:30 σε ειδική εκδήλωση.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ