30.1.2013 11:35

ΒΙΝΤΕΟ: Τι ακριβώς έπαθε ο ΑΝΤ1 το βράδυ της Τρίτης;

Πρωτοφανές τεχνικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην τροφοδοσία του ηλεκτρικού ρεύματος στον ΑΝΤ1 είχε σαν αποτέλεσμα να διακοπεί το σήμα του σταθμού .

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο σέρβερ. Δεν υπήρχε δυνατότητα να έχουμε ούτε σήμα, ούτε μετάδοση σήματος, αλλα ούτε και πρόγραμμα.

Ο Γιώργος Παπαδάκης βγήκε σήμερα το πρωί και δήλωσε: Είμαστε ακόμα ζωντανοί!

Ανέλυσε τι ακριβώς συνέβη στον ΑΝΤ1 και ζήτησε εκ μέρους του ΑΝΤ1, συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό και πως το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν μεγάλο.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το τεχνικό πρόβλημα

«Ένα πρωτοφανές τεχνικό πρόβλημα που αφορά στην τροφοδοσία του ηλεκτρικού ρεύματος οδήγησε στη διακοπή μετάδοσης του τηλεοπτικού μας σήματος.

Ο ANT1 ζητά συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό. Σύσσωμο το τεχνικό τμήμα μας εργάζεται για την ταχύτερη αποκατάσταση της τεχνικής βλάβης.»

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ