26.11.2019 13:24

ΒΙΝΤΕΟ- Ο Χρήστος κατάφερε να τους αφυπνίσει… έστω κι έτσι

Χρήστο μπορεί να έφυγες γρήγορα πολύ και απροειδοποίητα όμως δεν έπαψες να ζεις… Οι συμφοιτητές σου συσπειρώθηκαν και ενώθηκαν για να είσαι ο τελευταίος αν είναι δυνατόν, που «φεύγεις» με τόσο άδικο και μάταιο τρόπο.

Έγινες η αιτία για να αφυπνιστούν και να συνεργαστούν η φοιτητική κοινότητα με τις Αρχές και να διοργανώσουν μία διημερίδα για την οδική ασφάλεια, κάτι που προσπαθούσαν να πραγματοποιήσουν από το 2017, αλλά για κάποιον λόγο το παρατείναν μέχρι σήμερα, που 2,5 χρόνια μετά το κάνουν πράξη και η αιτία είσαι εσύ.

Ο Δήμος Χίου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τους Φοιτητικούς Συλλόγους του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και του τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού θα πραγματοποιήσουν στις 28 και 29 Νοεμβρίου εκπαιδευτικό διήμερο πάνω στην οδική ασφάλεια με κεντρικό ομιλητή τον ιδρυτή της Ακαδημίας Ασφαλούς Οδήγησης, Θαν. Χούντρα. Προσκαλούν όλη την τοπική κοινωνία και όλα τα σχολεία να δώσουν το «παρών» προκειμένου να ενημερωθούν για τα αυτονόητα… για τον τρόπο που πρέπει να λειτουργούμε εμείς οι άνθρωποι στο δρόμο, είτε σαν οδηγοί, είτε σαν πεζοί είτε σαν αθλητές μήπως πάψει πια να αποτελεί ο θάνατος από τροχαία ατυχήματα την πρώτη αιτία θανάτου στη χώρα μας και ειδικά σε ηλικίες 15- 25 ετών.

«Η αφύπνιση των οδηγών και όχι μόνο είναι πλέον επιτακτική ανάγκη για αυτό και πρέπει όλοι να είμαστε εκεί. Οι τωρινοί οδηγοί αλλά και αυτοί που θα είναι σε λίγα χρόνια. Σαν Δήμος Χίου χαιρόμαστε ιδιαίτερα να συμμετέχουμε σε τέτοιες πρωτοβουλίες και ελπίζουμε πάντα τα νέα παιδιά να είναι τόσο δραστήρια», τόνισε ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας, Γ. Πατεριμός. 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ