4.10.2018 13:38

ΒΙΝΤΕΟ | Κ. Χούλη: «Αν αγαπάτε τα ζώα σας στειρώστε τα»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων,  ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου κατασκήνωσε από το πρωί σε εκθεσιακό περίπτερο της πλατείας, προκειμένου να ενημερώσει περαστικούς για ζητήματα που απασχολούν τα ζώα και το νησί μας.

Μέλη του Συλλόγου μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια και εξήγησαν με ζήλο στους ενδιαφερόμενους θέματα αναφορικά με τις υιοθεσίες των ζώων, με τα αδέσποτα του νησιού και με τις υποχρεώσεις που έχουν οι ιδιοκτήτες των τετράποδων. Φυσικά, από την ενημέρωση δεν έλειπαν αδέσποτα σκυλάκια του Συλλόγου, που περιμένουν με αγωνία να βρουν την παντοτινή οικογένεια, που θα τα αγκαλιάσει και θα τα αγαπήσει, όπως τους αξίζουν.

«Το event θα συνεχιστεί για το υπόλοιπο της ημέρας, αλλά και αύριο και περιμένει όσους ενδιαφέρονται πραγματικά να παρευρεθούν», ανέφερε η πρόεδρος του, Κ. Χούλη και συνέχισε τονίζοντας την αναγκαιότητα στείρωσης των ζώων. «Η κατάσταση με τα αδέσποτα στο νησί δεν είναι καλή. Τώρα αρχίζει και γίνεται μια δυναμικότερη αρχή στο ζήτημα στειρώσεων, αν και ακόμη υπάρχει μέλλον. Θέλω να πω ότι εμείς σαν Σύλλογος στηρίζουμε όποιον δυσκολεύεται να στειρώσει το κατοικίδιο, με ποικίλους τρόπους. Λύσεις υπάρχουν αρκεί να μην υπάρχει πια αδιαφορία», κατέληξε.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ