17.12.2019 14:53

ΒΙΝΤΕΟ- Η «Εβδομάδα Αγάπης» ξεκίνησε δυναμικά στην Πλατεία Βουνακίου

Σύλλογοι και Σωματεία του νησιού καθώς και πολλές Κοινωνικές Δομές του Δήμου αυτές τις ημέρες θα βρίσκονται στα χριστουγεννιάτικα περίπτερα της πλατείας Βουνακίου, προκειμένου να επικοινωνήσουν το δικό τους γιορτινό μήνυμα στους Χιώτες και τις Χιώτισσες.

Πρόκειται για την «Εβδομάδα Αγάπης», μία πρωτοβουλία που πήρε ο Δήμος Χίου για τη φετινή εορταστική περίοδο, δίνοντας την ευκαιρία σε ανθρώπους που ασχολούνται με κοινωνικά ζητήματα να γνωριστούν με τον κόσμο και να προσφέρουν στον συνάνθρωπο.

Μέχρι και το τέλος της εβδομάδας ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Χίου «ΕλπίΖΩ», το Σωματείο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας καθώς και το Κοινωνικό Φαρμακείο και Παντοπωλείο του Δήμου θα ενημερώνουν τον κόσμο που θα επισκέπτεται τη χριστουγεννιάτικη Πλατεία για τις δράσεις τους ενώ παράλληλα θα ανταλλάσσουν ευχές για το νέο έτος.

Να υπενθυμίσουμε ότι την Κυριακή τα καταστήματα του νησιού θα παραμείνουν ανοιχτά, ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Δήμο Χίου το επίσημο εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα λάβει χώρα στην κεντρική πλατεία καθώς και στην Απλωταριά.   

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ