23.12.2019 18:36

ΒΙΝΤΕΟ- "Δεδομένη η στήριξη της Περιφέρειας στον αγώνα των κατοίκων του Βροντάδου"

Το κατώφλι της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, προκειμένου να συναντηθούν με τον αντιπεριφερειάρχη Παντελή Μπουγδάνο, πέρασαν το πρωί της Δευτέρας τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου του Βροντάδου.

Στόχος της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του αντιπεριφερειάρχη σχετικά με την πρόσφατη απόφαση της Λαϊκής Συνέλευσης του Βροντάδου για τη δημιουργία προαναχωρησιακού κέντρου στο «15» καθώς και η παροχή στήριξης στο αίτημα των κατοίκων του Βροντάδου.

Η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μ. Πελαντή ανέλυσε τους λόγους που οι κάτοικοι του Βροντάδου αντιτίθενται στη δημιουργία υπερδομής υπογραμμίζοντας ότι ο λόγος τους είναι γεμάτος επιχειρήματα μακριά από τη στείρα άρνηση.

Με τη σειρά του τόσο ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Μπουγδάνος όσο και ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Παντελής Βρουλής δήλωσαν τη στήριξή τους στον αγώνα των κατοίκων του Βροντάδου, επισημαίνοντας ότι με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου η Περιφέρεια βρίσκεται δίπλα στις τοπικές κοινωνίες.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ